Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 
Notícies

 

"Eines per a tots, futur per a tots"

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu engega  un nou projecte que porta el nom de “Eines per tots, futur per tots”, que es tracta d’ajudar els camperols en les seves tasques del camp, l’objectiu primordial és que no es tinguin que vendre les seves terres per poder sobreviure, i puguin cultivar-les de manera que en puguin treure el màxim partit possible  amb l’ajut de bio-fertilitzants , que fan que la terra sigui cada cop més productiva.

Amb aquest projecte els ajudem a conreà amb el nou tractor que fa possible el conreu de productes més d’un cop l’any, també pot fer basses d’aigua ,sistemes de regadius entre molts d’altres treballs. És una lluita contra la pobresa en primera línia, hi ha molta gent que té un petit terreny que en podria treure molt de partit, però la falta de diners per invertir fa que treballin en terrenys d´altres terratinents que pagant un sou miserable, i a conseqüència   de tot això acaben per vendre el seus terrenys per poder viure amb més dignitat.

 

Fundació Daniel Shah & Núria Toneu vol canviar aquesta situació, ajudant els camperols que disposin d’un petit terreny. El projecte es tracta de que  durant un any serem al seu costat perquè pugui començar a cultivar rera un estudi de la terra per saber quin pot ser el  cultiu amb més possibilitats, el tractor és a la seva disposició per tot el necessari , també ajudem al camperol a vendre el seu producte, si el cap d’un any veiem que s’en surt sol, tant sols oferim l’ajut del tractor i l’ajut especialitzat de persones amb experiència perquè li puguin solucionar tots els seus dubtes.

 

 

Les persones grans que tenen terrenys i que per falta de ma d’obra viuen miserablement i de la caritat,  oferim una persona de la Fundació  perquè els hi cultivi els terrenys durant tot un any, oferim llavors, fertilitzants, sistema de regadius ect, el cap d’un any si tot surt com s’espera tenen la obligació de donar feina a una persona necessitada perquè els ajudi a conrea el camp a canvi d’un sou raonable, d’aquesta manera a part d’ajudar a aquestes persones a trobar noves il·lusions i esperança, es crea llocs de treball a persones que estan en situacions precàries.

El tractor es l’eina primordial per portar aquest projecte a la fi, un projecte innovador i revolucionari, pioner en aquesta àrea on moltes persones ja s'estan beneficiant d'aquest gran ajut.

 

 

 

La problemàtica dels camperols 

L’Índia és el segon país més poblat de la terra , i cada any tenen un augment de població preocupant, això fa que la ocupació del terreny per viure afecti al terreny de cultiu ,que cada cop disminueix considerablement a causa d’edificacions d’habitatges o indústries . La gravetat d’aquesta situació es veurà en els pròxims anys pel que fa a la alimentació, que cada cop augmentarà  el seu cost , dos terços de la població de l’Índia (1.1 bilions de persones)  depèn totalment de l’agricultura, aquestes persones queden totalment fora del boom de l’economia Índia.

A causa de la disminució del terreny de cultiu, es fan servir fertilitzants industrials o químics que venen de fora i el seu preu és molt més elevat, això fa que els productes de primera necessitat augmentin el seu preu considerablement i siguin pocs els que poden fer front a aquesta situació. El problema més greu és que el terratinent  utilitza cada any el 2% més de fertilitzant però recull tant sols un 1%. A conseqüència dels abusos dels fertilitzants químics o industrials  la terra es torna improductiva i estèril.

 

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte