Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges

 

 

Voluntariado Kalyanpur 2016 La Fundació en la Premsa

 

“Sudama”
(Centre de dia per a nens amb discapacitat física   )

El projecte Sudama era un dels projectes més importants i necessaris que es podien portar a terme . És un projecte dedicat a nens amb discapacitat ,  l’objectiu es  poder-los introduir a la societat amb una atenció especial.  La fundació Daniel Shah & Núria Toneu lluita  per la dignitat i la llibertat d’aquests nens, que són apartats i castigats per tota la societat. Són  rebutjats per tothom i ells ho accepten; pateixen per la seva situació en silenci sense que ningú els ajudi o entengui. La Fundació ha vist aquesta situació i el patiment d’aquests nens, i per això sabem la gran necessitat d’aquest projecte.

 

 

 

 

 

El Centre Sudama és un centre de dia per a nens que tenen malalties que deriven cap a una discapacitat, com per exemple la poliomielitis, la paràlisi cerebral, les atròfies, les malformacions de naixement, entre altres. Aquests nens tan sols tenen problemes físics que no afecten la part intel·lectual,  però a causa de la seva situació no tenen accés a la educació. Les seves vides són limitades, són tractats diferent i els fan sentir com un destorb  per a la seva família.Aqui al centre els fem agafar confiança en si mateixos, els ensenyem a ser més autosuficients, amb diferents exercicis fem que agafin més mobilitat. El nostre objectiu es introduir-los a la societat aconseguint que vinguin a l’escola Sirena. Els nostres alumnes de l’escola Sirena estan molt interessats en aquest projectes, i ja tenim varis voluntaris que volen venir a jugar amb ells. Estem canviant les coses, a l’aldea la gent mira amb repugnància aquests nens, però els nens de Sirena de la nostre escola es mostren oberts, i estem molt i molt orgullosos d’ells.

 

 

Els nens de Sudama tant sols tenen problemes físics, però la part intel·lectual està en perfectes condicions. Ells  entenen que  se’ls maltracti, cosa que viuen en silenci, amagats a casa per destorbar  el mínim possible, perquè tenen por que els pares  els abandonin al carrer; desgraciadament això és molt corrent. Solen ser venuts a la màfia,  que els explota i que els obliga a demanar caritat a les cantonades dels carrers . Com que la seva situació  fa pena a la gent, els donen més diners,  que són recollits per la màfia al final de dia . durant la nit  canvien el nen de cantonada , perquè la gent del carrer no el vegi cada dia i es cansi de donar ajut sempre al mateix nen.

 

 

 

més imatges ==>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campaments mèdics=>>clik

"Eines per tots,futur per a tots"

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

Àlbum de fotos

 

mira la nostre feina

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte