Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"
Posa el mouse sobre les imatges

 

Notícies

Hospital St. Luke

St. Luke és un centre per a malalts de lepra, que no es poden permetre una atenció medica i medicaments. Són persones que viuen al carrer, amb un estat totalment lamentable e inhumà. Són tretes del nucli familiar, i a més, la mala alimentació, la falta d’higiene i falta d’atenció mèdica fan que la malaltia vagi mes ràpida.

Posa el mouse sobre les imatges

St.Luke porta funcionant des de l'any 2004.
S’ofereix medicació i seguiment mitjançant els doctors, acomodació, roba de llit, roba per al malalt, higiene i tot el que comporta, com sabó especial etc.., cures adequades amb productes especials per a la malaltia, alimentació, ajuda psicològica . St. Luke té capacitat per a 48 persones , 24 llits per a dones i nens i 24 per a homes.

ST.LUKE ofereix un lloc on poder descansar de tots aquest anys vagant pels carrers, allà hi trobaran amor i comprensió, un lloc on resguardar-se de la pluja, els monzons, la calor que fins ara han hagut de patir al carrer i les humiliacions dels altres; i el més important, la curació de la seva malaltia.

 

Les persones amb lepra; són rebutjades per la societat i per les seves pròpies famílies; així doncs són tretes de les seves pròpies llars, i viuen al carrer sobrevivint de la caritat.

 

més imatges de l'hospital st. Luke>>>>

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

Àlbum de fotos

 

 

mireu la nostre feina

VIDEOS=>>

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte