Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"
Posa el mouse sobre les imatges

 


La Feina amb Imatges La Fundació en la Premsa

Les escoles

Sirena Primary School a l'estat del West Bengal, és la primera escola de les tres que va construir la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, 350 alumnes en surten beneficuats. la primera escola funciona des de l’any 1995, i s’ha convertit en un punt de referència de tots els poblats del voltant. Ara hi ha cent-cinquanta nens que es beneficien d’aquest ajut. Aquesta escola és oberta a totes les castes i religions, no s’hi fan diferències, tots som iguals, aquest és el nostre lema. Treballem per promoure l’educació tant en aquest poblat, com en els del voltant, i el resultat és molt satisfactori.

 

Posa el mouse a sobre les fotos

Els nens de l’escola Sirena pertanyen a famílies molt pobres, les vides dels quals no són fàcils. Anar a l’escola per a ells no és tan sols anar a aprendre a llegir i a escriure; Sirena per a ells és un refugi, un lloc on poden viure sense preocupacions, on els malsons queden rere la porta, i nosaltres som allà per ajudar-los. Volem donar les gràcies a tots els padrins que ajuden els nens perquè tinguin una vida més digna i un fil d’il•lusió.

 

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu va construir la segona escola Sirena a l'estat d'Orissa en veure la gran necessitat d’ajut que té aquesta zona . La Fundació també manté el centre i ofereix als nens tot el necessari, com roba, aliments, educació, material escolar, atenció mèdica i medicaments. També ofereix sabó als nens els familiars dels quals no s’ho poden permetre.

Posa el mouse sobre les imatges

L’escola Sirena de Gaya ( Bihar) és la tercera escola que ha construït la Fundació Daniel Shah & Núria Toneu. Actualment, dos-cents nens reben educació en aquestes aules en diferents torns del dia. Els alumnes de Sirena provenen de famílies molt pobres. Són la primera generació que té una escola al poblat, perquè quasi cap adult de l’aldea sap escriure el seu nom. Ara són els petits qui ensenyen a escriure els més grans.

Per falta d’accés a l’educació i a la sanitat, en aquests poblats oblidats per tothom, la religió és molt important en les seves vides; és un refugi de les seves tristeses, de les seves demandes, de la seva salut... Juntament amb el sistema de castes, el resultat és que sempre es troben fora de tot, no tenen cap informació de l’exterior ni coneixen els progressos que fa el país, ni saben quins són els seus drets. Però, gràcies a aquest ajut, volem que l’aldea comenci a despertar d’aquest silenci i sàpiga que hi ha més món rere les muntanyes on es troben els seus camps.

L’estat de Bihar és un dels més pobres de l’Índia. Moltes de les seves aldees són oblidades pel govern i per les ONG. Són aldees amagades, lluny de la ciutat i no tenen ni transport ni accés a la sanitat. La fundació Daniel Shah & Núria Toneu treballa per ajudar els que vertaderament ho necessiten.


Volem donar les gràcies a aquelles persones que ens han ajudat a fer realitat aquest projecte. Aquesta escola passa a ser en la historia d’aquesta aldea com la primera escola desprès de centenars d’anys d’existència del poblat. Necessitem persones que vulguin formar part d’aquest canvi i ens ajudin a portar esperança a l’aldea de Sherpur. Amb l’apadrinament d’aquests nens, un món nou s’obrirà davant d’ells.

 

 

 

 

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

mira la nostre feina

VIDEOS=>>

 

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte