Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 
 
Notícies

 

Projectes d'alimentació

L’àrea, on estan ubicats els projectes, són àrees molt castigades, tant  per la pobresa, com  per les malalties i les calamitats naturals que no donen cap respir.

És una lluita constant per sobreviure.
El sistema de les castes també dificulta la vida diària; on els nens i les dones són els més vulnarables. Un dels majors problemes que es troba en aquestes àrees és la falta d'aliments, aigua i atenció sanitaria entre moltes altres necesitats .

Els nens necessiten una dieta diària per poder viure amb salut, no estan gaire bé atesos per les seves famílies  ja sigui per la feina dels pares que no són mai a casa, o per falta de diners per compra el més elemental com és l’arròs i farina.

La falta de nutrients comporta molts problemes de salut, com la pèrdua de força física o problemes de pell i estómac.
Aquest projecte és de vital importància. Les tres escoles ubicades en tres provincies diferents, ofereixen aliments als alumnes i a nens amb grans necessitats.

Intentem que els nens tinguin tot el necessari per tenir una vida digna i sobretot una vida d’infant durant unes hores al dia

 

La Fundació no pot oferir tant sols educació, atenció mèdica i medicaments gratuïts; les persones necessiten aliments per viure, sinó, tot l’ajut ,no té cap valor.

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte