Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 

 

la Feina amb imatges La Fundació en la Premsa

 

Volem donar les gràcies al Consell Comarcal d'Osona pel seu ajut, durant l'any 2020, s'ha pogut portar a terme un projecte de gran importancia com és la construcció de pous d'aigua potable a l'Índia on la Fundació hi treballa. més informació >>

 

&&&&&&&&&&&&&&

Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, vol donar les gràcies  per l’ ajuda rebuda per part d’aquestes dues empreses PLUSFRESC i ROCA TRULL , tant i tant solidàries,  gràcies a aquest ajut es portarà a terme projectes molt necesaris com la continuació del centre mèdic, ajuts a l'escola Sirena, ajut al camparol , entre altres molts projectes de la zona rural.

http://www.plusfresc.es/

http://www.rocatrull.com/

GRÀCIES PER TOT EL VOSTRE AJUT

&&&&&&&&&&&&&&

 

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu vol agrair a la Fundació Reina Sofia , per tt l'ajut rebut. Gràcies a ell hem pogut ajudar a moltes nenes i a persones amb la malaltia de la Lepra.

FUNDACIÓN REINA SOFIA

Fundación Daniel Shah y Nuria Toneu. ONG que desarrolla su actividad en India y está dedicada totalmente a los más pobres. Su ámbito de actuación es en la sanidad y la educación. Por medio de una ayuda, la Fundación Reina Sofía apadrinará a niños para que puedan asistir a la escuela, y a personas que padecen la lepra, para que puedan ingresar en el hospital para su tratamiento.

&&&&&&&&&&&&&&

 

GRĄCIES ANDREU TOYS PER FER FELIĒOS ALS ALUMNES DE SIRENA PRIMARY SCHOOL, INDIA. L'hora del pati els nens de l'escola Sirena tenen joguines increķbles, trens de fustes de colors, ninus tous, jocs de fusta, cotxes petitons i grossos, joguines educatives...Mil grącies per ser tant solidaris!

 

 

&&&&&&&&&&&&&&

 

 

 

 

 

Campaments mèdics=>>clik

"Eines per tots,futur per a tots"

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

Àlbum de fotos

 

mira la nostre feina

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte