Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 
Notícies

 

Construcció de llars per a dones abandonades amb fills

L’objectiu del projecte ,és poder oferir un habitatge, a persones que més ho necessitin en aquest moment , persones en estat d’emergència, dones viudes o abandonades pels seus familiars  amb fills, que visquin al carrer, famílies amb nadons i persones malaltes que viuen en els boscos.

Hem treballat en aquesta zona durant un temps, i creiem que era  molt necessari aquesta construcció, per poder pal·liar la desesperació d’alguns pares al veure que els seus fills passen tantes calamitats.

Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, és una ONG, dedicada totalment a l’ajut d’aquests poblats abandonats i oblidats ,on milers de persones ,viuen miserablement.

Durant els mesos de monzons es destrueixen totes les cases de bambú que hi ha a la població. Els habitants han de torna a començar de nou, fins que arriba un moment que ja no poden, i es resignen a demanar pels carrers i viure sota plàstics, sobretot la població ja anciana que no té força per poder començar altre vegada i es deixen morir al carrer.

S’han construït cases de terra , en aquesta construcció s’han fet servir recursos naturals per la conservació del medi ambient, també una de les coses més importants que té  aquest tipus d’obra és la gran fortalesa que té davant els monzons i els terratrèmols són la protecció perfecta per salvaguardar vides humanes i el manteniment és molt econòmic.

Gràcies a aquests habitatges, amb el temps ,s’els hi obrirà un ventall de possibilitats, l’escola que hi ha en aquest poblat de la Fundació acullira als mes menuts, i l’hospital cuidara de la seva salut com ho ha fet fins ara. Ajuderem a les families a ser autosuficients.

Aquest projecte, forma part dels projectes de desenvolupament ,educació i sanitat que la Fundació porta a terme, des de l’any 1993.

La fundació vol arriba al centenar d’habitatges construïts, per això necessitem de més ajuts.

TOT AIXÒ ÉS POSSIBLE GRÀCIES A LES PERSONES QUE CREUEN EN NOSALTRES I EN LA NOSTRE OBRE D’AJUT SOCIAL

Tu també pots col·laborar amb la teva aportació=>>click

 

 

 

 

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte