Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges

 

 

Voluntariado Kalyanpur 2016 La Fundació en la Premsa

 

Centre d’assistència primària

El centre d’assistència primària és un centre de salut per a la població d’aquesta zona, que no pot  accedir a un centre mèdic, perquè no  n’hi ha cap en aquest districte. Els habitants d’aquesta zona no es poden permetre anar a visitar un metge o especialista,  ja que està totalment fora del seu poder adquisitiu,  ni tampoc comprar medicaments.   

Contreuen malalties greus i són víctimes de curanderos que els posen amulets, entre altres sistemes primitius. Les dones i els nens són els més afectats, i això provoca un alt creixement de la mortalitat, sobretot després dels monsons  que apareixen  malalties com la malària  i epidèmies pel mal estat de l’aigua que són difícils de  controlar. Hi ha moltes persones que han estat atacades per serps o insectes perillosos, la qual cosa els pot  provocar la mort.

  El centre d’assistència primària St. Luke obre les  portes tres dies a la setmana per ajudar aquestes persones, a les quals també   s’ofereixen els medicaments gratuïtament.
Molts leprosos que no estan ingressats per falta d’ajuts  vénen tres cops a la setmana a curar-se les ferides i a buscar els medicaments Però, com que viuen  al carrer i  s’alimenten  d’una manera precària,  la malaltia  s’agreuja molt més de pressa, per això  és molt important rebre ajut per aquest projecte. L’apadrinament d’un leprós  és la millor manera d’ajudar aquesta gent.

 

La majoria d’ells, per no dir tots, mai havia anat al metge, les dones pareixen soles o amb ajuda d’altres dones; per malalties fàcils de curar, les persones moren per falta d’antibiòtics, vacunes, mal estat de l’aigua....
Las malalties més comunes són: malària, diarrees, deficiència en vitamines, anèmies, alergias, asma, problemes de estómac, malalties relacionades amb la pell, artritis, infeccions d’ull, oïda, i infeccions genitals.

 

 

 

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

VIDEOS=>>

 

 

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte