Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 
 
La Feina amb Imatges La Fundació en la Premsa

 

Beneficiaris

Els beneficiaris de tots els projectes que es duu a terme en aquestes àrees són dedicats a persones que vertaderament necessiten ajut, persones que viuen en extrema pobresa, on la sanitat i l'educacio son inexistents. Per això aquesta ONG bolca tots els seus esforços en oferir ajut a poblats oblidats i apartats de la societat.

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu veu primordial i molt necessari crea projectes que suposin un creixement econòmic pels aldeans i sobretot crea llocs de treball dedicats a les dones que gràcies a la seva constància i ganes de sortir de la pobresa, poden afrontar el dia a dia , sense dependre sempre d’ajuts exteriors.

Projectes de desenvolupament per la dona=>>CLIK

 

A causa dels monzon, que any rera any castiguen  la mateixa zona, no dona oportunitat els aldeans de refer-se dels d’anys anteriors, i arriben a viure en situació miserable. La religió no hi ajuda gaire ,el sistema de castes, avui en dia prohibida per la constitució de l’Índia, al mateix temps, és una de les influencies amb més força que els indis tenen en cada sector de la vida. On queda demostrada la seva importància en el dia a dia d’aquestes persones, i en cada reco de l’Índia

 

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu té com objectiu primordial ,arribar ,on l’ajut és realment necessari, solem treballar en zones molt pobres, on la gent agraeix molt un ajut per poder continuar sobrevisquin.

 

àlbum de fotos>>>>>

 

 

 

"Eines per tots,futur per a tots"

Campaments mèdics=>>clik

 

 

 

 

 

 

 

 

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

VIDEOS=>>clik

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte