Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

Posa el mouse sobre les imatges

 

 

CAMPANYES=>

 

La feina amb imatges La Fundació en la Premsa

 

 

L'APADRINAMENT D’UN NEN

L’APADRINAMENT ÉS UN AJUT IMMEDIAT. Gràcies a aquesta opció , l’escola Sirena funciona oferint les necessitats bàsiques als alumnes. La quota mensual que es rep es destina a l’educació del nen i a totes les seves necessitats, roba, l’atenció medica, entre altres. També tota la comunitat es beneficia d’aquest ajut, sobretot en l’àmbit de la educació i la sanitat, gràcies al qual un nen o nena tindrà la possibilitat de canviar la seva vida, i se li obrirà un futur més cert i amb moltes més oportunitats. Els nens de Kalyanpur, Konark i Gaya solen ajudar els seus pares al camp; les nenes, a part d’aquesta feina, tenen la sobrecàrrega d’ajudar a casa i de cuidar els germans petits. Parlem de nenes que han madurat molt de pressa i que ja s’expressen com dones.

L’apadrinament treu els nens del camp durant unes quantes hores al dia i, a part de rebre educació, també se’ls dóna esmorzar. Molts d’ells tan sols fan un àpat diari a casa seva; d’altres mengen cada dos dies. Els àpats consten d’arròs i llenties, i això fa que alguns tinguin un aspecte inflat, i d’altres, esquelètic. Amb l’apadrinament oferim als nens fruita i galetes vitamíniques diàriament. Gràcies a aquest ajut, dues vegades al mes els nens reben atenció mèdica i medicaments gratuïts, dels quals es pot beneficiar tota la família.

 

Quan s’apadrina un nen, el padrí rep un dossier amb tota la informació: nom del nen, història familiar; si té pares, si treballa, si ha sigut abandonat, i una fotografia per poder així conèixer-lo més bé. Tres cops a l’any el padrí rep informació sobre el nen, dibuixos, fotografies, entre altres.

La quota mensual és de 12,02 euros, que es carregarà en el compte el dia 2 de cada mes. Amb aquesta quantitat es cobreix la seva escolarització, l’esmorzar diari, la roba, l’atenció mèdica, els medicaments i els ajuts que puguin sorgir a la família durant l’any.

El telèfon de l’oficina és el 93 883 20 07; el correu electrònic és nuriatoneu@ongvic.org i l’adreça de la Fundació és Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, pl. Francesc Macià, 4, despatx F, 08500 Vic, Barcelona.

Les donacions beneficien a l’hora de fer la declaració de la renda en un 25%. Les persones que es vulguin acollir a aquest deducció, tan sols ho han de dir a la Fundació i, a finals d’any, se’ls enviarà un certificat de donacions per poder presentar a Hisenda.

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte